LOPENDE PROJECTEN (MEER INFORMATIE OP AANVRAAG)

PROJECT : RANSTSESTEENWEG 188 –  192  B-2520 RANST.

Ontwikkeling van 6 eengezinswoningen op zeer centrale locatie te Ranst.
De meeste woningen beschikken over een gelijkvloerse verdieping van 17 meter en mooie privé-tuin. Deze tuin geeft uit op een servitude en is volledig omheind en aangelegd. De woningen zijn opgetrokken in pastorij-stijl met een hedendaagse toets.

 

PROJECT : Torenplein 16  B-2520 OELEGEM

Renovatie van handelspand en duplex-woning op zeer centrale locatie te Oelegem.

 

PROJECT : Oudstrijdersstraat  B-2520 OELEGEM

Het bouwen van 3 luxe eengezinswoningen op mooie locatie te Oelegem, vlakbij het Albertkanaal, maar toch niet ver van het centrum.
Deze 3 woningen beschikken elks over een ruime tuin, groot woonvolume en volledig aangelegde tuin.
Verder hebben deze woningen 3-dubbel glas met een k-waarde van 0,5 een systeem D ventilatie-systeem en andere kwalitatieve materialen.


 

PROJECT : EXCLUSIEF NIEUWBOUWPROJECT TE OELEGEM

Bijzonder ruime eengezinswoning  gelegen tussen Oelegem en Schilde. Deze woning wordt ontwikkeld op een zeer rustige/unieke locatie. Ze beschikt over een ruim gelijkvloers, garage, eerste verdieping met master-bedroom met on-suite badkamer en 3 ruime slaapkamers met extra badkamer.
Vermoedelijke startdatum medio 2018.

PROJECT : OOSTMALSESTEENWEG 62B  B-2520 EMBLEM

Bijzonder ruime eengezinswoningen in een nieuwe verkaveling, gelegen tussen Emblem en Zandhoven. Deze woningen staan op mooie perceelsoppervlaktes en beschikken over ruime gelijkvloerse  verdiepingen (15 meter diep), een eerste verdieping met  badkamer (bad en douche), 2 ruime slaapkamers en een afzonderlijk toilet.
Verder een 2de verdieping met technische ruimte en mogelijks 2 extra slaapkamers met badkamer.

Deze woningen zijn te vinden via een private toegangsweg van circa 50 meter, waardoor er privacy ontstaat met de straat en hebben een mooie ZUID-oriëntatie.